HTML

Kispesti Monitor

A rettegő szocialisták hamis adatokkal elérték, hogy a Kis-Pesti Paprika blogunkat töröljék. De az igazság megmarad és erősebb mindennél! e-mail címünk változatlan! kispestipaprika@gmail.com

Friss topikok

  • G. Wolf: @appletard: kb 30 éve élek itt, és még soha egytlen fecskendőt se láttam... se drogost, cigány sin... (2014.10.11. 19:41) Kampánytempóban
  • kispesti monitor: Mit kellene bizonyítanunk? Nem állítottunk semmit. A tények pedig tények és az internet nem felejt. (2014.10.06. 16:46) Bárkiből lehet jelölt a baloldalon
  • kispesti monitor: Nyilván Gajda Péter egy mintapolgár Ön szerint. De azt mivel magyarázza, hogy Kertész Csaba szexuá... (2014.10.06. 16:43) Az igazi Gajda 1.
  • Autódarublog: Magyarországon élünk! :-( (2010.10.19. 14:23) Félre a tréfával! A szemét és a daru marad!
  • zachar: Somogyi Lászlóné a buksza a napgéppel? Na, legalább van egy igazi férfi az önkormányzatnál... :) Ö... (2010.09.27. 23:20) Titkolt szerződések Kispesten

2017.10.31. 21:51 kispesti monitor

Saját családját köpi szembe a kispesti alpolgármester

Büszkén pózol közösségi oldalán székelyföldi rokonaival Kertész Csaba alpolgármester, miközben pártja a Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtésbe kezd a határon túliak szavazatának a megvonásáról. Egyetlen szó jut eszünkbe: gyalázat!

 

3446.jpg

 

Kertész Csaba (DK) alpolgármester (középen) Gajda Péter  (MSZP) polgármesterrel (balra) azonos pártban az MSZP-ben politizáltak a 2004-es népszavazáskor

 

Ma indult a Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtési kampánya, céljuk, hogy visszavonják a határon túliak szavazati jogát, azaz a kettős magyar állampolgárok ne szavazhassanak a magyarországi választásokon.

 

Az aláírásgyűjtést Gyurcsány Ferenc pártelnök indította útjára egy kőbányai pártrendezvényen, ahol kifejtették, hogy nem népszavazási kezdeményezési céllal várják az aláírásokat. Hogy az aláírásokkal az adatbázis-építésen kívül mihez kezdenek, azt egyelőre nem tudni.

 

Viszont visszatetsző, hogy Kertész Csaba (DK) Kispest vagyis Gajda Péter (MSZP) alpolgármestere büszkén posztolt ki egy fotót székelykeresztúri unokahúgáról, miközben az erdélyiek érdekeivel megy szembe.

- Székelykeresztúron unokahúgom ballagásán, aki egyetemen másodéves és pszichológus akar lenni! – írta büszkén a DK-s alpolgármester, ám arról nincs hír, hogy az unokahúg mennyire büszke a kispesti alpolgármesterre, aki a szavazati joga elvételéért gyűjti az aláírásokat Kispesten.

 

23158386_1677874572246668_1139236909_o.png

 

Kertész Csaba (DK) Gajda Péter alpolgármestere ( jobb szélen) büszke székely rokonaira, ám a szavazati jogukat elvenné

 

Joggal tehetjük fel a kérdést, hogy egy ilyen erkölcsökkel rendelkező politikus, aki a saját családja érdekei ellen dolgozik, mit tesz a számára idegen szavazópolgárokért?

 

 

gyurcs.jpg

Gyurcsány Ferenc 2004-ben uszító kampányt folytatott a határon túli magyarok ellen

 

Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc és pártja (akkoriban még MSZP) nem először árulják el a határon túli magyarokat: a 2004. december 5-i kettős állampolgárságról szóló népszavazással akkor megakadályozták, hogy a határon túliak alanyi jogon magyar állampolgárságot kaphassanak.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kispestimonitor.blog.hu/api/trackback/id/tr3513121724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása