HTML

Kispesti Monitor

A rettegő szocialisták hamis adatokkal elérték, hogy a Kis-Pesti Paprika blogunkat töröljék. De az igazság megmarad és erősebb mindennél! e-mail címünk változatlan! kispestipaprika@gmail.com

Friss topikok

  • G. Wolf: @appletard: kb 30 éve élek itt, és még soha egytlen fecskendőt se láttam... se drogost, cigány sin... (2014.10.11. 19:41) Kampánytempóban
  • kispesti monitor: Mit kellene bizonyítanunk? Nem állítottunk semmit. A tények pedig tények és az internet nem felejt. (2014.10.06. 16:46) Bárkiből lehet jelölt a baloldalon
  • kispesti monitor: Nyilván Gajda Péter egy mintapolgár Ön szerint. De azt mivel magyarázza, hogy Kertész Csaba szexuá... (2014.10.06. 16:43) Az igazi Gajda 1.
  • Autódarublog: Magyarországon élünk! :-( (2010.10.19. 14:23) Félre a tréfával! A szemét és a daru marad!
  • zachar: Somogyi Lászlóné a buksza a napgéppel? Na, legalább van egy igazi férfi az önkormányzatnál... :) Ö... (2010.09.27. 23:20) Titkolt szerződések Kispesten

2018.02.16. 16:51 kispesti monitor

Sanyi McFly, avagy Vissza a jövőbe Kispesten.

burany_sandor_mszp.jpg

Szegény (?) szociknál akkora a balfaszkodás, hogy már azt sem tudják, mit ígérgetnek. Itt van pölö a „Mi Sándorunk”, a kispesti megélhetési ígérgető. Szóval az újabb ígérgetések kellős közepén még arra sem vette a fáradtságot, hogy változtasson a négy évvel ezelőtti ígéretein, és szinte ugyanazzal kampányol, mint 2014-ben.

Decemberben a kispesti MSZP Agitprop osztályának havi lapja (ez a név túl hosszú, úgyhogy inkább Kispesti Magazinnak hívják) lehozott a Mi Sándorunkkal egy négyoldalas „Sanyialegnagyobbkirály” anyagot. Ennek az első oldalán hősünk erős kezdéssel – mert hát ugye azzal kezdünk, amikben a legjobbak vagyunk – leígéri még a csillagot is az égről. Az viszont már nem sikerült, hogy legalább ne ugyanazt ígérje, majdnem szó szerint, mint 4 éve: Törvényjavaslatot kíván benyújtani, hogy a hatóságok és önkormányzatok hatékonyabban léphessenek fel az elmaradt beruházások befejezéséért.

Ez mind szép és jó, csak baromira ismerős. Ugyanez volt 4 éve is a szóróanyagain. Na most ilyenkor joggal merül fel a kérdés: Miért nem nyújtottad be 2014-ben, miután újra bekerültél a Parlamentbe? Mi arra tippelünk, hogy megette a kutya a papírt mielőtt benyújthatta volna. Négy év alatt J.K. Rowling egy egész sorozatot írt, és lett milliárdos a könyveiből. És bizonyára Kispest sem itt tartana, ha nem csak ígérgetne az MSZP-s országgyűlési képviselő.

Persze, tudjuk, a munka látszatát fenn kell tartani – legalábbis ebben az időszakban –, de ahhoz már komolyabb bűvésztehetség kéne, hogy bárkivel is elhitesse, hogy tett is valamit Kispestért, a kispestiekért.

Szép dolog, hogy így aggódik például a Határ út fejújításának befejezéséért, de kezdhette volna korábban is. Bár akkor sem lennénk előrébb, hiszen a projektek elindításában, majd be nem fejezésében Sanyi már nehézsúlyú világbajnok. Bőséggel akadnak ugyanis Kispesten kb. amerre néz az ember olyan elkezdett beruházásokat lát, amelyek évek, évtizedek alatt sem fejeződtek be. Elég csak a Stefánia házra gondolni, amelynek 2004-ben maga Burány rakta le az alapkövét – ebben is vérprofi már a Mi Sándorunk! Pedig akkor még az MSZP volt az ország és a főváros élén is (brrr… már rágondolva is kiráz a hideg), mégsem sikerült.

Szóval baromi jó lenne, ha a sok ígérgetés között valamit csináltál is volna Sanyi! Bár mindig van lejjebb, a következő lehet az lesz, hogy ígéred, hogy meg fogod ígérni, hogy valamit fogsz csinálni. Ti szocik úgyis olyan leleményesek vagytok!

 

Szólj hozzá!

Címkék: szoci kispest szocialista semmittevő burány sándor megélhetési ígérgető


A bejegyzés trackback címe:

https://kispestimonitor.blog.hu/api/trackback/id/tr5713674780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása